Vanaf heden kunnen jullie op onze website een playground voor firmware 4.05 terug vinden. Dit is een pagina die je kan bezoeken vanaf je PlayStation 4 met firmware 4.05 om vervolgens een kexploit naar keuze te kiezen en uit te voeren. Het is geen playground zoals we die kennen van firmware 1.76, maar het vergemakkelijkt wel het hacken van de console na het opstarten. Hieronder vind je een overzicht van de exploits die momenteel worden gehost:

  • SpecterDev’s kexploit: Dit is het originele exploit. Het laat je toe om een payload naar keuze te injecteren vanaf je PC.
  • IDC’s fork: Dit is een update van het originele exploit met tal van verbeteringen. Het laat je toe om een payload naar keuze te injecteren van je PC. (De pagina zal na het uitvoeren leeg blijven. Geen paniek dit betekend dat je kan injecteren).
  • xVortex + Dumper: Deze versie voert het exploit uit en laat je toe om games te dumpen zonder dat je de payload hoeft te injecteren.
  • xVortex + FTP: Deze versie voert het exploit uit en laat je toe om via FTP met de console te verbinden. De FTP verbinding maakt gebruik van poort 1337.
  • xVortex + HEN: Deze versie voert het exploit uit en laat je toe om unsigned packages te installeren en uitvoeren. (Credits voor wildcard and flatz)

De playground kan via de browser van de console worden geopend door te surfen naar https://www.consolehax.com/playground-4-05/ . Of door te surfen naar onze startpagina en bovenaan rechts te klikken op Playground 4.05.

De pagina functioneert als een sneller en eenvoudiger alternatief voor de offline hosting methode en zal in de toekomst worden geüpdatet. Deze pagina is mogelijk gemaakt door het werk van respectievelijk SpecterDev, IDC, xVortex, Wildcard, Flatz, qwertyoruiopz en vele andere ontwikkelaars.

Hulp nodig of een vraag voor ons team? Join onze Discord community: