Wij hadden nooit verwacht dat iemand überhaupt de hardware van een PlayStation 4 console en Xbox One in één case zou verwerken, maar daar bracht Ed Zarick even verandering in. Met zijn XStation bespaar je niet alleen plaats, maar kan je met één gamebox op beide consoles spelen!

XStation is ook nog eens kleiner dan je zou verwachten dankzij een efficiënte configuratie. Zo werden de moederborden en heat sinks op een plaatsbesparende manier geplaatst waardoor zelfs de externe voeding van de Xbox One in de case kon worden verwerkt.

Twee LED’s aan de voorzijde van de case zorgen ook nog voor de nodige flair, zo is er een groene led wanneer de Xbox One mode actief is en een blauwe gloed voor wanneer je de PlayStation 4 module gebruikt. Met een knop aan de zijkant wissel je eenvoudig tussen beide consoles. Het is dus niet mogelijk om beide consoles tegelijkertijd te gebruiken.

Deze mod zal in tegenstelling tot de draagbare versies van Xbox One en PlayStation 4 niet worden gereproduceerd voor verkoop.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Hacking en Gaming nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.