Ontwikkelaar Rinnegatamante die we kennen van enkele fantastische GekiHEN deelnames en zijn VitaDB heeft de fan-made game Zelda: Oni Link Begins uitgebracht voor PS Vita! Dit is goed nieuws voor Zelda fan-game liefhebbers, want na ZeldaROTH van ontwikkelaar Usineur is dit dus de tweede game van de franchise die het schopt naar de console. Uiteraard kan je via NES/SNES/N64 emulators ook officiële Zelda games spelen op de handheld.

 

Zelda: Oni Link Begins is een sequel van het spel Zelda: Return of the Hylian (ZeldaROTH) dat door ontwikkelaar usineur werd geüpload naar de GekiHEN wedstrijd. Het spel ondersteund meerdere talen zoals Engels, Frans, Italiaans en Spaans.

Kort samengevat volgt het verhaal Link na het verslaan van de Dark Lord. Link gaat daarop op zoek naar prinses Zelda en dat leidt hem tot een portaal naar een geheime wereld.

De game lijkt net als zijn voorloper heel erg op een SNES game, wat leuk meegenomen is voor de oudere fans van de franchise. Het spel laat je toe meerdere game slots te gebruiken.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste Hacking en Gaming nieuws? Volg ons dan op Twitter door hier te klikken of op Facebook door hier te klikken.